Vigårda – prisvärd och barnvänlig restaurang 

Idag har jag haft min käre far på besök i stor stan och vi  gjort några viktiga ärenden tillsammans. Vi planerade att äta en sen lunch i närheten av centralstationen innan hans tåg till Dalarna gick hem.

Vi båda gillar hamburgare och bestämde oss för att gå på den omtalade restaurangen  Vigårda som ligger på Vasagatan – mittemot centralstationen. 

Gårdskycklingburgare


Det var svårt att välja vilken av alla hamburgare man skulle ta. Men valet för mig föll på en gårdskyklingburgare. I varje meny ingick en liten pommes och en liten sallad och dressing för 85 spänn. Så prisvärt. 


Pappa körde ett originalburgare som var ok enligt honom. Den såg aningen torrare ut än min kycklingburgare. 


Vi åt en sen lunch och det var ganska folktomt och vi fick bra platser. Det fanns även barnstolar för bebisar och jag kunde även ha barnvagnen bredvid mig. 

I Stockholm tycker jag man sällan hittar en schysst lunch under hundringen. Men detta var både prisvärt och gott.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *