Leos Lekland i Arninge – Nordens största Lekland

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja. De finns runt om i landet i flera städer. I Stockholm finns flera Leos Lekland och vi besökte det som finns i Täby/Arninge förra veckan.

Leos Lekland är en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Leos Lekland bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen med säkerhet, renlighet och service i första rummet.

 

Rörelseglädje tillsammans

Förra veckan var sonens förskola stängd pga covid-19. Så en av dagarna tog jag med mig yngsta sonen och hans kompis till Leos Lekland för en dag fylld med rörelseglädje. Vi hade riktigt roligt. Här finns allt man kan drömma om som barn. Piratskepp, rutschebanor i alla möjliga olika former och svårighetsgrader, klätterställningar och klätterväggar, bollhav, bollspel, gigantiskt lego och mycket, mycket mer.

Även fast det inte syns i bild, så var även jag med och klättrade högt och lågt och åkte rutschebanorna. De insåg att åkte de med mig gick det snabbast och var roligast….

Häftigt piratland

I piratlandet fanns inte bara ett gigantiskt piratskepp, utan ett jätteroligt bollspel, där man kunde skjuta bollar med. Var man riktigt busig kunde man skjuta på varandra. Och bollarna var ju mjuka så det gjorde inte så mycket. 

Roliga ringar

När vi var redo att åka hem så hittade vi dessa roliga ringar som var lite undangömda. De var riktigt roliga att åka i och vi gick upp och upp igen för att åka ner med ringarna.  Det blev med andra ord en riktigt fartfylld eftermiddag. 

 

För mindre barn

Det finns även en avdelning för de yngre barnen upp till 5 år. Den var tom när vi var där, så killarna lekte med det stora lego och byggde ett stort hus. 

 

Barn behöver helt enkelt röra på sig, dagligen och det gör de verkligen på Leos! Genom lek, bus och äventyr blir det riktigt kul tillsammans med både kompisar och föräldrar. Man är aldrig för gammal för ett lekland. 

Öppettider & priser

Vardagar 10-19

Helger 9-19

Priser från 129 kr / barn beroende på dag och tid. Man får vara på leklandet 3 h.

Vuxna: Gratis
Barn under 1 år: Gratis

Hitta hit

Leos Lekland Täby
Mätslingan 2, Täby i närheten av Arninge köpcentrum 


Andra tips i Täby

Önskar du tips på andra aktiviteter i Täby så har jag en kategori med aktiviteter i

Täby 

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *