Wintershow i Kungsträdgården 

Planerar du en skidresa i vinter? Missa då inte Sveriges största vinterfestival – Wintershow – som äger rum i Kungsträdgården nu i helgen. Barnen kan testa åka barnens Vasalopp på den lilla snön snön som finns där. 


Här finns många trevliga utställare från både Sverige och andra skidorter runt om i Europa. Romme Alpin bjöd på årets första glögg. 


Stora sonen var med i flera tävlingar och prickade i rätt hål hos Romme Alpin, så nu hoppas vi på en skidweekend dit i vinter. 


Även Kungsberget var på plats så vi fick träffa deras söta maskot. 


Spanien har flera skidområden och att åka till Sierra Nevada har länge varit en dröm. 

Förra året var vi i Österrike på en skidresa och det lockar såklart även i vinter. Zillertal var på plats och verkade väldigt barnvänligt, så dit skulle vi verkligen kunna tänka oss att åka i vinter. Vi älskar verkligen att åka skidor och det här med aktiva resor är verkligen vår grej i vår familj, eftersom hela familjen gillar att hålla igång. 


Även Orsa Grönklitt var på plats med roliga tävlingar. Dit är vi också sugna på att åka i vinter. Förra året tillbringade vi höstlovet i en mysig stuga på campingen Mora Parken och  var i både Orsa rovdjurspark och Sagolandet Tomteland. Men det var innan skidsäsongen hade öppnat, så vi är så sugna på att åka tillbaka dit och åka skidor. 


Kläppen har också lockat oss länge. Har haft flera vänner som varit där flera år i rad och verkligen lovordar det. 

Ja vinterns skidresor är ännu inte bokade. Men idag fick vi otroligt mycket inspiration, så vi får se vart det bär av i vinter och kanske har vi tur i någon av dagens tävlingar?! 

Planerar du någon skidresa i vinter? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *