Mondo by Pontus på SkiStar Lodge Hundfjället i Sälen

En ny toppmodern fjällresort i Sälen

Den 9 december öppnade SkiStars nya lodge i Sälenfjällen, SkiStar Lodge Hundfjället som verkligen är en internationell fjällresort med toppmodernt boende och bra restauranger. Här hittar man  även framgångsrika Pontus Frithiofs och Nordrests två fantastiska restauranger med hög mysfaktor. 

Restaurang Mondo by Pontus

Mondo by Pontus är hans ena restaurang som jag besökte idag med en vän. Mondo, som betyder världen på italienska, är ett spännande ”family-style-koncept”, med rätter från olika delar av världens kök – ett sharing-koncept för alla tillfällen, för hela familjen eller kompisgänget. Mondo bjuder in till härligt fjällhäng, spännande, väntat och oväntat, men framför allt gott.

Lunchdate

Både jag och min väninna Jane är i Sälen på semester med våra familjer. Vi fick inte riktigt till det med att ses i backen, så vi slog tag i saken istället och bokade en lunch date bara vi två.  Jag ville verkligen se Ski Stars nya Lodge i Hundfjället, så vi bestämde oss för att åka dit och äta lunch. Det visade sig vara ett riktigt bra val.

Varmrätter

På deras lunchmeny serverade de tre olika rätter. Vi blev båda sugna på deras Tom Koh Gai soppa som var riktigt god. 

Desserter

Vi blev även sugen på en efterrätt och åt en varsin dessert. Min väninna åt en Tiramisu som var smaksatt med Carlshamnspunch och jag valde en chokladcréme med karamelliserade popcorn och marshmallows. Båda var super goda. 

Hitta hit

SkiStar Lodge Hundfjället, Sälen

Det är enkelt att hitta och finns många parkeringsplatser i anslutning.

 

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *