Cadierbaren på Grand Hôtel Stockholm

Cadierbaren

 Cardierbaren är verkligen Grand Hôtels hjärta. Kanske en av de exklusivaste barerna i Stockholms innerstad, men här hittar alla hem, såväl stockholmare som hotellgäster. Den grandiosa baren rymmer after work-sällskap, informella möten och festkvällar bubblande av champagne och spännande drinkar. Missa inte deras snygga och goda cocktails.

Antimon – Signatur Cocktail 

En av deras signature-cocktails är Antimon som blandas med Gin, Rönnbär, Citron och Champagne. Den var riktigt god, för att inte tala om hur häftigt den serverades. I ett fågelglas i en fågelbur.

Här kan man också sätta deras bartendrar på prov, de är några av Sveriges bästa. Testa vilka drinkar de kan göra. Blir man hungrig är det bara att ta en titt på barmenyn. Här finns även à la carte-frukost, lunch och Afternoon Tea för den som har svårt att slita sig från de sköna sofforna. Namnet har baren fått efter Régis Cadier, fransk köksmästare och hotellets grundare. Det är helt magiskt om man får nöjet att få ett fönsterbord och kan blicka ut mot Slottet och vattnet, där alla båtarna kommer och går.

Att tänka på är att deras dress code är smart casual. Herrar måste ha långbyxor efter klockan 18 och får inte vara baraxlade.

Öppettider

Måndag-onsdag 07.00-00.01
Torsdag-fredag 07.00-02.00
Lördag 08.00-02.00
Söndag 08.00-00.01

Ät gott på Verandan

Efter vårt besök på Cadierbaren gick vi till restaurang Verandan och avnjöt en riktigt god middag. En riktigt bra kombo, Cadierbaren och Verandan. 

 

Hitta hit

Grand Hôtel

Södra Blasieholmshamnen 8

Stockholm

 

 

 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *