Paradox Museum Stockholm

Paradox Museum Stockholm 

I höstar öppnades Paradox Museum Stockholm.  som inte bara är en nöjesplats. Här finns över 70 paradoxbaserade och otroliga utställningsföremål. De erbjuder även flera upplevelser som ställer till det för både hjärnan och lurar ögonen mer än på någon annan destination i världen. Här kommer man att få lära sig allt om den spännande vetenskapen bakom alla dessa paradoxer, ha superkul, och ta så otroliga bilder. Det är nästan så man tror att det inte är på riktigt.

Passar såväl stora som små

Paradox Museum Stockholm har något för alla åldrar, och något som bara måste ses och upplevas. Här kan man verkligen ta riktigt coola bilder och få en och annan synvilla. 

Jag hade bara sett en massa häftiga bilder tidigare och det var skoj att få se och uppleva det tillsammans med barnen. 

Paradox Museum gillade verkligen barnen. Det fanns många inspirerande och häftiga rum. Jag kan ju inte visa er allt, utan passa på att boka in ett besök där och upplev det. Vet ni vad en paradox är? En paradox, eller en antinomi, är något som motsäger sig självt, eller går tvärtemot vad man förväntat sig. Och det kan man lugnt säga att det gjorde . . .

Öppettider och priser

Månd – torsd & söndag 10-19

Fred-lördag 10-21 (sista insläpp 1h innan stängning)

Standardbiljett (13 – 64): 210 SEK
Barn (5 – 12): 175 SEK
Studenter: 175 SEK
Pensionärer (65+): 175 SEK
Familj: 640 SEK
(2 vuxna – 2 barn)

Hitta hit

Museet ligger på tunnelbaneplan vid t-bana Hötorgets södra uppgång, och du hittar ingången på Sergelgatan 20, i Stockholm.

 

Tips på andra museum i Stockholm

6-tips på trevliga museum i Stockholm   
 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *