6 smarta tips till din semester

teknikhallen

6 smarta tips från Teknikhallen till din semester

Äntligen är sommaren här och kanske har du semester snart. Jag tänkte tipsa dig om några smarta saker att ha med sig på semestern i sommar, för att kanske göra den lite enklare. Teknikhallen specialiserar sig inom mobilskal och andra mobiltillbehör och har en hel del smarta tillbehör som är bra att ha med sig på resan, såväl utomlands eller kanske på bilresan eller tågresan. 

1. Skärmskydd och mobilskal

Skärmskydd och mobilskal är alltid bra att ha på telefonen, för att skydda den ömtåliga mobilen på bästa möjliga sätt. Man vet aldrig om den glider ur fickan eller väskan och hamnar i backen. Så det är verkligen en ”billig försäkring” för telefonen. 

 

2. Reseadapter

Ska du resa utomlands är det bra att ha med sig en reseadapter. En universal reseadapter som fungerar överallt är bra att ha med sig. Det är inte roligt om man kommer fram och inte kan ladda sin telefonen eller surfplatta.

 

3. Universal vattentät påse

Reser man ensam eller vill man kanske inte bada ensam, är det bra att ha en universal vattentät påse och stoppa sin mobil, kreditkort och pengar i. Man ska ju aldrig lämna värdesakerna på stranden eller vid poolen när man är ute och badar.

4. En snabbladdare

En snabbladdare att ha i bilen är alltid bra att ha inför en lång bilresa, så man alltid har batteri när man sitter i bilen och kanske har igång GPS på sin telefon, eller tills man stannar.

5. Sportarmband

Ska du träna på semestern är det smart att ha ett sportarmband att kunna ha sin telefon i. Kanske vill du lyssna på en podd eller lyssna på musik när du är ute och promenerar eller springer. 

6. Extra kablar / laddare

Det är alltid bra att ha med sig en extra laddare eller laddkabel. Det är så himla lätt att man glömmer kvar en laddare på ett hotell eller om man kanske laddar den på en restaurang eller liknande. Jag reser alltid med en eller två extra laddare, då vi har flera enheter som ska laddas när vi är på resande fot.

Drömmer du dig  bort till semestern nu, men kanske är det långt kvar.

Bor du i Stockholm, så missa inte min guide till härliga stränder;

 

13 härliga badplatser i Stockholms området – Liniz Travel

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *