April, vår och påskfirande

påskfirande

Påskfirande med fina påsk dekorationer

Påsken närmar sig med stormsteg och det är ofta en del att fixa med för ett ordentligt påskfirande. Ett tips är att kolla in här för att få härlig inspiration till alltifrån en vacker påsk dukning med fina dekorationer till vad man ska stoppa i årets påskägg. Är man bara hemma under påsken eller kanske åker till landet är det ju väldigt roligt att påsk pyssla tillsammans också. Kanske måla ägg eller dekorera annat påskpynt. Det finns så mycket skoj att göra.

 

Påskägg Jumbo Bamse

Förra året tillbringade vi påsken i Bamsesvärld. I år blir det nog till att beställa hem detta gigantiska och coola Bamse påskägget istället och fylla det med en massa skojigheter till barnen. Önskelistan till påskägget är redan lång. Eller den lilla vill naturligtvis ha massor av olika saker, medan den stora mest önskar sig väldigt dyra saker i påskägget. Och kanske saker som inte ens får plats i påskägget…

 

Roliga grejer att stoppa i påskäggen

Även fast jag älskar godis, så är jag inte så mycket för att stoppa i godis i påskäggen. Åtminstone inga mängder av godis. Jag vill att de ska få något roligt som man kan göra tillsammans, eller pyssla eller sysselsätta sig med. Inne hos Partyhallen finns det verkligen allt möjligt att stoppa i påskäggen. Hur många små roliga prylar som helst. 

Sol och badsemestern

Varför inte klicka hem barnens sommar leksaker? Här finns cyklop, simfötter, roliga simglasögon med motiv, söta barnpooler, hopprep, uppblåsbara vattenleksaker i olika former, plastbollar som är perfekta att leka med i strandbrynet eller i poolen, roliga såpbubblemaskiner i olika former och mycket, mycket mer.

Åh vad jag fick enorm längtan till sommaren nu. Bada i vår pool och njuta av härliga sommardagar. 

Vad brukar era barn få i påskägg? Bara godis eller även småpresenter? Jag brukar ha en liten påskäggsjakt på en av påskdagarna, när barnen får gå runt i trädgården och leta efter påskägg. Det brukar de uppskatta väldigt mycket. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *