En weekend i Thailand

Jag fick en helt oplanerad weekend i Thailand. På mitt jobbschema i veckan stod det egentligen Gran Canaria, men fick frågan om jag kunde flyga till Thailand istället. Så det ville jag såklart.

Livet som flygvärdinna kan snabbt ändras. Från ena dagen till den andra, eller från ena timmen till den andra. Det är faktiskt det som är lite sv tjusningen med jobbet. Jag har ju jobbat med detta yrket i snart 18 år och gillar det fortfarande.

.

Två dagar i Thailand

Underbart är ju kort. Och det blev bara två dagar i Thailand. Men jag njöt verkligen varje minut.

Jag älskar verkligen Thailand och nu var det tre år sedan jag var här senast. Innan pandemin.

Sunprime Kamala Beach

Min mamma reste till Thailand på semester till Sunprime Kamala Beach förra veckan. Så jag bestämde mig för att åka dit och överraska henne.

Efter att vi landat sov jag ett par timmar och sedan ställde jag klockan, hoppade in i en taxi och åkte till hennes hotell.

Hon blev verkligen överraskad. Så vi hade en eftermiddag och kväll tillsammans. Vi var på stranden och solade och badade.

Sedan hängde vi på deras mysiga balkong när solen gick ner. De hade verkligen härlig utsikt. Poolen, stranden och solnedgången varje kväll,

Vi njöt av ett gott glas vin i solnedgången,

Coconut Garden

På kvällen gick vi och åt middag på Coconut Garden, som är min favorit restaurang i Kamala Beach. Det är en av mina fd kollegor som driver baren och bungalowsen precis bredvid.

Vi åt riktigt god Chicken Panang och Chicken Casew Nuts med massa grönsaker och ris.

Massage på stranden

Jag hann även med att ta två massage och en fotbehandling vid stranden. Allt känns verkligen så enkelt i Thailand och det är fortfarande relativt billigt. Nu blev jag verkligen så sugen att boka en semester till Thailand. Vi hade en plan att kanske fira jul här igen i år. Det gjorde vi nämligen för fyra år sedan. Då var vi på Sunwing Kamala Beach två veckor.

Men äldsta sonen har inget giltigt pass. Vi väntar på det. Men nästa jul kanske?!

Vem vet jag hamnar kanske snart i Thailand igen. Man vet aldrig…

Har du något favorit resmål i Thailand? Om vart?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *