BUS – Brunch utan slut på Golfbaren Sundbyberg

brunch utan slut

BUS – Brunch Utan Slut på Golfbaren i Sundbyberg

Lördagen den 1 April, hade Golfbaren i Sundbyberg BUSpremiär. BUS betyder så mycket som Brunch Utan Slut…och det är inget aprilskämt heller. Utan det är så bra som det låter!

Brunch utan slut är dessutom BUSenkel. Det innebär att man slår sig ner på bästa möjliga plats i baren eller restaurangen. Har man tur så hugger man ett härligt fönsterbord eller är man mer nyfiken på att spana in i köket så slår man sig ner mitt i minigolfbanan och tjuvkikar in i köket på kockarna när de tillagar maten.

Vad ingår i Brunch utan slut?

Man spanar in deras trevliga meny och väljer ut 2 favoriter från menyn. Detta är riktigt prisvärt. Man får två valfria rätter från menyn för endast195kr/person.

 

Trevlig Brunch utan slut meny

Det kan till exempel vara en utsökt charkbricka med olika sorters charkuterier, ostar och bröd och en av deras goda Flatbreadpizzor. En perfekt förrätt och varmrätt. Eller så kanske man heller vill äta en god Toastada med Pulled Pork, picklad lök och mangosalsa och sedan njuta av en smarrig äppelkaka med glass till dessert. Kaffe eller the ingår dessutom också i priset, men övrig dryck får man addera.


De har en trevlig vinlista och många olika sorters öl och dessutom finns Mimosa, Bloody Mary, kaffedrinkar och annat gott. Brunch utan slut serveras varje lördag, från klockan 12 på dagen. Sen man kan stanna hur länge man vill.

 

Vi valde lite olika rätter. Vi tog exempelvis in en charkbricka som vi delade på tre stycken. Så maken tog en förrätt. Sen riktade vi övriga i familjen in  oss på olika efterrätter. Min lilla såg dess söta mini-munkar och ville såklart ha dem. Äldsta sonen blev sugen på äppelkaka med vaniljglass och jag och maken delade på kaffegodis. Olika sorters chokladtryfflar. 

 

Minigolf för 100 spänn

Sen vill man ju såklart spela minigolf också. Då lägger man bara till en hundring så får man spela en runda minigolf också för att maximera upplevelsen och få en perfekt lördag! God mat, dryck och lagom med rörelse en lördag!

För oss var detta en perfekt avrundning av påsklovet. Barnen älskar att spela minigolf och hann både köra en runda innan brunchen och sedan körde vi en runda tillsammans efter brunchen.

12-hål minigolf

Golfbaren Sundbyberg erbjuder en riktigt stämningsfull miljö med minigolf, mat och dryck – The Minigolf Experience som sammanhållande tema.  Här finns ”proffsig minigolf med detaljfinesser” med 12 minigolfhål. Med temat ”Factory Chic” erbjuder Golfbaren Sundbyberg riktigt vass minigolf på konstgräs tillsammans med storytelling, champagne, ett brett öl-sortiment och god modern streetfood.

BUS

Brunchen serveras varje lördag 12-22 och man kan komma när man vill under den tiden. 

Hitta hit

Signalfabriken, Sundbybergs Torg

Sundbyberg

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *