5 smarta tips när man reser

teknikhallen

Smarta resprylar från Teknikhallen

Vi älskar verkligen att resa och reser gärna väldigt mycket. Men det är bra att med sig smarta saker på sin resa. Teknikhallen har många smart prylar att ha med sig på resan, oavsett om man flyger, åker bil, båt eller tåg.

 Vattentäta prylar

Reser man på en sol och bad semester och hänger mycket på stranden eller kanske är ute och åker båt på semestern är det smart att kunna stoppa sin elektronik i något som är vattentätt. Här kommer fem tips på saker som är bra att ha med sig på resan när man har med sig en surfplatta eller en mobiltelefon. 

1. Universal vattentät påse

Reser man ensam eller vill man kanske inte bada ensam, är det bra att ha en universal vattentät påse och stoppa sin mobil, kreditkort och pengar i. Man ska ju aldrig lämna värdesakerna på stranden eller vid poolen när man är ute och badar.

2. Genomskinlig Dry Bag Vattentät Sjösäck / Packpåse 

Åker man ut till havs eller hänger på stranden är det även smart med en Dry Bag eller en Vattentät Sjösäck, där man kan förvara sina elektornikprylar utan att de blir blöta. 

3. Skärmskydd och mobilskal

Skärmskydd och mobilskal är alltid bra att ha på telefonen, för att skydda den ömtåliga mobilen på bästa möjliga sätt. Man vet aldrig om den glider ur fickan eller väskan och hamnar i backen. Så det är verkligen en ”billig försäkring” för telefonen. 

4. En snabbladdare

En snabbladdare att ha i bilen är alltid bra att ha inför en lång bilresa, så man alltid har batteri när man sitter i bilen och kanske har igång GPS på sin telefon, eller tills man stannar.

5. Extra kablar / laddare

Det är alltid bra att ha med sig en extra laddare eller laddkabel. Det är så himla lätt att man glömmer kvar en laddare på ett hotell eller om man kanske laddar den på en restaurang eller liknande. Jag reser alltid med en eller två extra laddare, då vi har flera enheter som ska laddas när vi är på resande fot.

 

Andra flyga med barn tips

13 tips när du flyger med barn

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *