Fira födelsedag på Ellery Beach Club ute på Lidingö

Att fira födelsedag är alltid skoj! Jag har ofta firat min födelsedag utomlands de senaste åren. Alltifrån i Thailand till Serbien och senast när jag fyllde jämt blev det i österrikiska Alperna med massor av skidåkning.

Lyxig staycation

Men nu känns det som att livet är lite annorlunda, så i år firades den i Stockholm med en riktigt lyxig Staycation,

Och inte på vilket sätt som helst, utan Diana föreslog att vi skulle fira min dag på trendiga Ellery…

Klart man inte tackar nej till en sådant fint förslag. Det kunde nämligen inte ha kunnat blivit bättre. Jag var på Ellery Beach House för första gången hösten 2020 när det var alldeles nyöppnat. Men då åt vi bara lunch där och var på Cocco Beach Club över dagen.

Min födelsedag började inte riktigt som planerat med sjukt barn, men efter en halv dag hemma med barn, så tog maken över och jag checkade in på Ellery för ett välbehövligt avkopplande dygn.

Storslaget firande

Det blev ett storslaget firande, trots min ojämna ålder.

Diana överraskade mig med en massa gott på rummet och galet fina presenter. Vi drack bubbel och snackade en stund innan vi hoppade i bikinin och de sköna morgonrockarna och gick ner till deras trevliga Beach Club.

Cocco Beach Club

På deras Cocco Beach Club finns en varm inomhuspool som kantas av sköna bäddar. Här är det verkligen magiskt att relaxa och blicka ut mot horisonten. Det var verkligen ren och skär avkoppling att ligga här och koppla mer eller mindre en hel kväll.

Vi njöt även i de varma utomhus poolerna en stund, innan vi gick vidare till eldrummet. Där lpg vi länge framför brasan, tills vi nästan somnade.

Inne i eldrummet kunde man också njuta framför brasan och även beställa in en god drink eller något gott att äta och dricka. Eller varför inte vara slå sig ner och läsa en bok.

Det blev nog en ny favorit. Hur avkopplande är det inte att ligga framför en brasa. Speciellt i trevligt sällskap. Perfekt avslutning på kvällen.

Lyxig och färgglada frukost

Att starta en dag med en riktigt färgsprakande frukost är aldrig fel. Färgglada vitamin kickar iform av olika sorters färsk pressade juicer, ingegära shots och härliga frukter så fräscht och gott. Frukostbuffén var fräsch med små portioner av äggröra, chiapudding, yoghurt och mycket annat gott. Att njuta av allt detta gott med en lummig skog och havet som utsikt är en fin kombination.

Ännu mer avkoppling

Efter frukosten gick vi ner till havet och funderade på ett kallbad… Men vi nöjde oss med att bada i utomhus poolerna…

Och njöt av bastun som låg nere vid vattnet.

Brunch

För drygt ett år sedan var jag där och åt deras trevliga Brunch som de serverar på helgerna.

Hitta hit

Ellery Beach House, Elfviks Udde ute på Lidingö. Man kan ta direkt buss 204 från Ropsten som tar ca 20-25 minuter dit.

Önskar du tips på andra mysigaspahotell?

Önskar du tips på andra spaanläggningar så har jag många tips och även en guide;  

Vilket är din bästa spaanläggning som du har besökt? Jag vet att jag har väldigt många kvar att upptäcka. Kommentera gärna.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *