Enjoy Bazaar på Engelbrektsplan

Enjoy Bazaar

Stjärnkrögare presenterar Enjoy Bazaar på Engelbrektsplan

Den Michelinbelönade krögarduon Daniel Höglander och Niclas Jönsson har öppnat sitt nya restaurangkoncept Enjoy Bazaar i Humlegårdens fastighet T-House på Engelbrektsplan i Stockholm. Den innovativa satsningen inkluderar en spännande hållbar miljö i modern design och ett ghost kitchen som erbjuder en stor variation av rätter med asiatisk touch att äta på plats, som takeaway eller hemkörning.

En härlig solig dag i december åt jag en riktigt god och trevlig lunch på Enjoy Bazaar. 

Hela stjärnkrögarligan uppradade och nöjda att få visa upp sitt nya och goda mathantverk.  Enjoy Bazaars koncept gör det enkelt för alla, för hela familjen, att ta med sig eller beställa hem god och vällagd mat som levereras inom 20 minuter. Den idéen är ju fantastisk. Alla som har barn, vet ju hur jobbigt det är att sitta och vänta på maten med hungriga barn!

Välkomstdrink

Som välkomstdrink bjöds det på olika sorters viner i burkar och fräscha och goda kombuchas i olika smaker. Det passade fint till de asiatiska smakerna. 

 

Under minglet serverades en stark men god Misusoppa och sedan olika sorters sushi. 

 

Sedan serverades det en “Bun buffallo chicken”  som är en friterad kyckling i ett ångat bröd, med saltad gurka, koriander och majonäs. Verkligen så god.  Sista rätten vi testade var deras “Chilli cheese Check point charlie”-burgare som kommer som par – . En smashed burger med cheddar, karamelliserad lök, aioli, rå lök, senap och curryketchup. Denna var verkligen god – denna måste jag äta igen med vår burgartokioga son!

 

Sämsta bilden kanske, men sist men inte minst så åt vi en  “Chilli cheese Check point charlie”-burgare som kommer som par – . En smashed burger med cheddar, karamelliserad lök, aioli, rå lök, senap och curryketchup. Och den var verkligen super god. Godare än kanske bilden visar. 

Jag hade trevligt sällskap av Christian, Alexander och Isabelle. 

Detta är verkligen en trevlig restaurang som jag gärna skulle gå på igen. Enkelt gott och jag älskar dessa smaker som de hade på menyn. Krögarna har även flera restauranger i stan, så vem vet, kanske blir det en annan nästa gång!

 

Hitta hit

Engelbrektsgatan 3,  Humlegården, Stockholm

 

Andra restaurangtips 

Önskar du andra tips på restauranger så har jag en kategori med olika restauranger som jag har ätit på både i Stockholm och när jag är ute och reser.

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *