Halloweenfest på Kasai

kasai

Kul kväll på Kasai

I fredags var jag och Diana på en jätterolig Halloweenfest på Kasai.

Det var Johan Carlen som var kvällens festfixare och gjorde det som vanligt med bravur!

 

Kasai Garden är alltid ett säkert kort för en trevlig kväll. Under kvällen blev det några glas trevligt bubbel och spaning på vem som hade den häftigaste Halloween outfiten. Diana och jag hade väl inte direkt gått all in, men ändå piffat till oss och köpt Halloween diadem!

God mat och dryck

Under kvällen åt vi Kasai’s urgoda sushi! Ja, har du inte varit på Kasai så är den verkligen värd en omväg.

Kasai Garden är verkligen ett trevligt ställe för en After Work, så det lär såklart bli fler besök hit i framtiden. 

 

Julbord på Kasai

För fem år sedan var jag på Kasai och åt deras julbord. Det var verkligen helt fantastiskt och jag kan starkt rekommendera det, om du vill äta ett annorlunda julbord.

 

Hitta hit

Linnégatan 18

närmaste T-bana Östermalmstorg

 

Andra restaurang tips 

Önskar du andra tips på restauranger så har jag en kategori med olika restauranger som jag har ätit på både i Stockholm och när jag är ute och reser i vida världen och delar med mig av härliga restaurang upplevelser.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *