Vigårda – Familjevänlig restaurang i Stockholm

2012 när Melker Andersson och Daniel Coyet startade restaurang Vigårda, var planen inte att göra en casual dining-kedja. Men många gillade Vigårda och det gjorde att restaurangen därför växte fram. Nu har Vigårda blivit en  modern restaurangkedja med hälsosam mat som för människor samman.

Närproducerat och ekologiskt

Vigårda samarbetar med producenter nära restaurangerna och köper helst deras råvaror från ett mejeri eller en lokal lantgård i närheten och väljer ekologiskt så ofta de bara kan. De vill ge deras urbana gäster en genuin upplevelse av de bästa ingredienserna – råvaror som är att lita på helt enkelt. Gott för alla och bra för miljön.

Barnvänlig restaurang

De erbjuder en lagom stor meny med olika sorters hamburgare, både med kött och linsburgare. De har även ett urval av rätter som schnitzel, fisk och sallader och erbjuder även barnmeny. Inredningen var fräsch, luftig och mysig med soffor och härliga blommor. Läget är ju mitt i stan på Vasagatan!

Goda hamburgare

Deras hamburgare serveras både som orginal, med ost eller med lite extra allt som till exempel med bacon eller jalapeno. Maken och sönerna åt  hamburgare med pommes och med bacon och jalapeno och de var smakrika och goda. 

 

Kycklingsallad

Jag åt en väldigt god kycklingsallad med bland annat romansallad, ost, rökt sidfläsk och grönkål. 

Vi beställde också in deras kycklingvingar och habanera cheese nuggets som var super goda. Trevliga mindre sharing-caring rätter. 

Hitta hit

Vasagatan 44, Stockholm. Nära T-centralen


Andra tips på trevliga restauranger

Önskar du andra tips på restauranger så har jag en kategori med olika restauranger som jag har ätit på både i Stockholm och när jag är ute och reser.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *