Terraza La Casa Blanca – Rooftopbar i Las Palmas

Terraza La Casa Blanca ligger precis vid strandpromenaden på Playa de Las Canteras. Denna rooftopbaren har verkligen det perfekta läget. Utsikten från terrassen på andra våningen är underbar över den livliga stranden och människorna som går förbi nere på strandpromenaden.

Takterrassen är luftig, trevlig och avslappnad och nås från restaurangen O Sole Mio på nedervåningen. Taket är öppet från runt lunch och erbjuder mat från samma italienska meny som restaurangen nedan.

Goda drinkar

Så även om man kan ta en ordentlig pizza, fungerar Terraza La Casa Blanca bäst för stt avnjuta en cocktail efter stranden. Se ut över havet och njuta av den avkopplande atmosfären vid stranden. Och stanna kvar för solnedgången, vilket är fantastiskt.

Här serveras goda drinkar och cocktails. Alltifrån färgglada cocktails till klassiska drinkar.

Ganska avslappnad i både inredning och atmosfär, takbaren erbjuder ett bra urval av uppfriskande cocktails.

Hitta hit

Luis Morote, 56, Las Palmas de Gran Canaria

3 tips på andra rooftop barer i Las Palmas

Rooftop Bar Hotel Bex 

Rooftop Bar på Hotel Aloe

Rooftop Skybar

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *