Skidmodeller i Kungsberget

skidmodeller

Skidmodeller

Förra helgen var vi i Kungsberget och åkte skidor igen och var skidmodeller.  Men denna gången hade barnen (och jag) den stora äran att göra ett jobb åt Kungsberget. Vi var nämligen med på en fotografering från tidig morgon och ska bli deras skidmodeller.

Familjevänlig skidort

Vi har verkligen förälskat oss i Kungsberget , framför allt för att de erbjuder ett bra och familjevänligt skidsystem och att man kör bil hit på dryga 2 h från Stockholm. Som grädden på moset är det ju Ski In Ski Out och vi älskar verkligen det.

Vi var naturligtvis hela familjen i Kungsberget, men det var vi tre som var skidmodeller. 

Tidiga mornar i Kungsberget

På lördagen började Lilla L sitt uppdrag vid 8 tiden på morgonen. Det var viktigt att va i backen innan liftarna öppnade, så att inga andra skulle komma med på bild.

Scoter upp i backen

Eftersom liftarna var stängda då, fick vi åka scoter upp i backen. Det tyckte Lilla L var jätteroligt, för det blev ju många turer i skoter. När man gör en photoshoot blir det ju många omtagningar. Vilket innebar att det blev många skoterturer till hans stora lycka!

Nintendoland

Hans första uppdrag var i Nintendoland med tre andra barn! De fick åka upp och ner i Nintendoland backen. Lilla L och en annan kille som också var skidmodell. 

Skidbacken

Därefter blev det fotografering i skidbacken. Många hopp och omtagningar! Då var dock liftarna igång, så då fick han åka upp och ner i liften!

Rolig dag med kompis

Efter dessa två fotouppdrag var vi lediga resten av dagen och fick en heldag i skidbackarna. Lilla L hade sådan tur för en kompis till L var också i Kungsberget. Så vi träffades och åkte skidor tillsammans med dem!

Ski Lodge 209

Vi bodde i Ski Lodge igen och hade fantastiskt tur med vädret. Så efter en heldag i skidbacken njöt vi i solen på vår balkong med kaffe.

Det märks att dagarna blivit mycket längre och solen gick inte ner förrän efter 17.

Barnen pausade på rummet med snacks innan vi åt middag med Ellie och deras familj på trevliga Fröken Filipssons! Ni ska få läsa mer om de olika restaurangerna i Kungsberget senare. Denna gången åt vi på ett par av restaurangerna. 

Uppe i ottan

På söndagen var vi uppe i ottan! Strax innan 7 hade solen precis gått upp och vi fick åka skoter till sydsidan! Då var det dags för Mor-Son fotografering!

Vi åkte och åkte skidor i dryga två timmar, fick tolka med skoter och blev fotograferade!

Det ska bli så roligt att se bilderna sen! En fantastisk morgon och härlig helg med mycket skidåkning, god mat och trevligt sällskap!

Björnbusen

Sista fotograferingen blev med Björnbusen! Tyckte denna bilden var så härlig på kidsen! De var så duktiga! Vem gillar inte att få kramas med Björnbusen liksom.  Nu är vi en erfarenhet rikare och kan titulera oss skidmodeller! Så kul!

Vinterns femte skidsemester

Denna vintern har vi verkligen maxat med fem skidsemestrar! Vi älskar verkligen att åka skidor.

Den här sista resan blev egentligen en riktigt bonus. Vi fick ju veta om den med extremt kort varsel och hoppade på uppdraget!

Hitta hit

Kungsberget, Kungsbergsvägen 51, Järbo

Andra skidorter i Sverige

Vi har åkt mycket skidor i både Serbien och Österrike senaste åren. Även i Franska Alperna i år, men jag har inte hunnit skrivit om den fantastiska resan ännu.

Men önskar ni tips på andra skidorter i Sverige har vi tidigare varit i;

Järvsö

Kungsberget

Romme Alpin

Lindvallen – Sälen 

Lofsdalen

Säfsen 

Vilken är din bästa skidanläggning i Sverige? Kommentera gärna!

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *