Dirty Coco – Ett blomstrande café i Stockholm

Jag måste va sist på bollen att besöka Dirty Coco. Jag har sett enormt många vackra och smaskiga bilder i mitt flöde på alla som varit på Dirty Coco. Men själv hade jag aldrig varit där, innan idag….

När jag passerade Dirty Coco och såg att de även hade nyttiga bowls, alltså goda sallader till lunch, så tänkte jag nu är det hög tid att gå in här. Sötsaker till lunch efter ett gympass är inte riktigt min grej.

Sagodröm med massor av blommor 

Dirty Coco är en 270 m² sagodrömmig lokal som verkligen tar en till en annan värld. Varje hörn i Dirty Coco har en historia att berätta och en selfie  här som aldrig kommer att svika dig!

Deras interiör har designats med de mest exklusiva detaljerna och materialen, italiensk dekor, marmorbord, rosagulddetaljer, fluga-stolar, gungor, mer än 11,000 blommor i tak och väggar, rosa neonljus, en interiör som helt enkelt kommer att garanterat överraskar! Det var verkligen instagramvänligt. 

 

Nyttiga bowls

Hit går man nog främst för att njuta av en god kopp kaffe och äter en god chokladdessert som verkar vara deras specialitéer. Men jag och Diana tog en lunch här och åt en varsin en färsk Buddha Bowl med bland annat kyckling, avocado och koriander. Här kan man njuta av det i en ännu skönare mood och härlig miljö. 

Riktigt mysig inredning

Bilderna säger verkligen mer än 100 ord. Hit är det verkligen ett måste att gå för att få en upplevelse utöver det vanliga. Nästa gång blir det nog en helg och kanske med barnen för att njuta av lite mer sötsaker. 

Öppettider

Måndag – torsdag 12:00 – 20:00

fredag 12:00 – 20:30

lördag 11:00 – 20:30

söndag 11:00 – 20:00

Hitta hit

Drottninggatan 65 , nära Hötorget

Stockholm

 


Andra tips på trevliga restauranger

Önskar du andra tips på restauranger så har jag en kategori med olika restauranger som jag har ätit på både i Stockholm och när jag är ute och reser.

 

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Åhå, Stockholm har fått sitt eget instagramvänliga Peggy Porschen eller EL&N (att döma inte bara av allt rosa och blommorna utan också telefonkiosken såklart). Ser lyckat ut. Jag har inte varit på någon av dem i London. Inte afternoon tea på rosa Sketch heller än. Det finns så mycket som slåss om uppmärksamheten där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *