Sparadiset Östermalm

Sparadiset

En avkopplande eftermiddag på Sparadiset Östermalm

När regnet öste ner som mest för en dryg vecka sedan checkade jag och Diana in på Sparadiset Östermalm för några timmars avkoppling. Det ligger på en mysig innergård på Östermalm. Sedan går man en trappa ner i ett hus och möts av ljuvlig avkopplande musik, härliga dofter och här erbjuds ett brett urval av behandlingar såväl för ansiktet som för kroppen. 

Hawaiian Lomi Lomi Massage

Jag började med en avkopplande Hawaiian Lomi Lomi, som är en massage där både kropp och själ får energi genom en tusenårig massageteknik där rörelsemönstret påminner om havets vågor. Terapeuten använder underarmar och armbågar för att tränga djupt ned i muskulaturen genom långa, gungande och rytmiska rörelser. 

Spaavdelningen Hawaii 

Efter en halvtimmes massage vare det alldeles ljuvligt att fortsätta in i Hawaii spaavdelningen. Här får man njuta av Hawaiianska miljön med mycket blommor och grönt och kan drömma sig bort från verkligheten. Poolen är inbyggd i en hydda med en underbar utsikt över en paradisstrand. Det finns en mysig soffa att krypa upp i och exotiska barstolar att sitta på. Mysbelysningen gör att du känner dig som hemma, men ändå långt borta. I Hawaii får man plats max 8 personer, varav poolen högst rymmer 6 personer åt gången.

 

Här bjuds man på fruktigt tilltugg och sedan hade vi med en flaska mousserande vin som vi delade på under eftermiddagen

 

Efter bubbelbadet svirade vi om och gjorde oss i ordning för en trevlig Halloweenfest på Kasai. En fantastisk dag när regnet öste mer med andra ord. 

 

Hitta hit

Sparadiset Östermalm, Sibyllegatan 50B, 

Närmaste T-bana är Stadion eller Karlaplan. 

Andra Spa tips

Önskar du tips på andra Spa hotell, så har jag en hel kategori som heter just;

SPA

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *