Trollkarlen från Oz på Intiman

trollkarlen

 Se den legendariska familjemusikalen och mest magiska äventyret av de allas – Trollkarlen från Oz.

Vi var såklart på plats på självaste premiären av Trollkarlen från Oz på Intiman den 10 februari 2023 och fick det stora nöjet att vara bland de första att se föreställningen. Ludwig fick med sig en av sina tjejkompisar och båda satt som ljus och följde den spännande och roliga musikalen.

Spelas under hela våren

Trollkarlen från Oz spelas på Intiman i Stockholm till och med 30 april 2023. Passa på att säkra dina biljetter till kanske vårens mest populära familjemusikal.

 

Man fick känna av den härliga musikalstämningen redan när man man klev in i lokalen, färgglada regnbågdfärgade ballonger och träffa skådespelarna.

Färgglad musikal

Föreställningen handlar om Dorothy och hennes hund Toto som mitt i en storm hamnar i en tornado och blåser bort till Landet Oz. Alla sagor har ju ett lyckligt slut, men vi får följa hela äventyret med både spänning, glädje och några läskigheter innan allt gott har ett fint slut.

Scenografin är magisk och de har verkligen lyckats bra med grymma skådespelare, färgglada kläder och förtrollande äventyr. Trollkarlen från Oz rekommenderas från 5 år. Men var aningen läskig bitvis, när den elaka häxan dök upp några gånger i musikalen.

Föreställningen har härlig energi och man blir ofta sugen på att både klappa i de medryckande tonerna och sjunga med i texterna. Skådespelarna är grymma och framförallt imponeras man av barnen och hunden som är lydig.

Föreställningen är uppdelad i 2 akter. Den första är 65 minuter och den andra 55 minuter, med en paus på ca 20 minuter.

 

Hitta hit

Intiman
Odengatan 81

Närmaste T-bana Odenplan.

———————————————————————————-

Vi gick på föreställningen i samarbete med Barnens Turistguide.

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *