Årets semesterminnen på Canvastavlor

Canvastavlor

Canvastavlor pryder våra väggar

För att njuta av alla semesterminnen ännu mer har jag gjort flera canvastavlor inne på BESTCANVAS.se.

En canvastavla känns så mycket lyxigare än ett vanligt foto, eller en vanlig förstoring. Det blir på något sätt så mycket mer liv i en canvastacla tycker jag. Jag satt nästan en hel dag och letade ut fina foton, som skulle bli fina canvastavlor. Jag älskar fotoväggar och nu äntligen tog jag mig tid och gjorde detta och beställde det.

Egentligen är det väldigt enkelt att beställa canvastavlor. Det svåra tycker jag bara är att välja ut vilka bilder som man ska ha. Nuförtiden har man ju så många fina bilder i sin telefon.

Jag gjorde allt från min Iphone. Så det är enkelt att bara lägga till bilderna och sedan väljer man vilken storlek på bilden som man vill ha och vilken typ av ram. 

Canvastavlorna går ju fint att bara ställa på en byrå eller en bokhylla om man inte vill sätta upp dem på väggen. 

I år har vi ju redan hunnit med att resa till Tignes, Polen , Kroatien och två härliga sommarveckor på Västkusten, så nu har vi minnen i vårt hus som gör det möjligt att få både ännu mer semester längtan eller njuta av alla fina resor på bild. Och minnas alla dessa härliga dagar som vi hade tillsammans. 

Sonens rum

Min yngsta son fick såklart också ett par fina Canvas tavlor i sitt rum. Han är så glad för dem och vi minns tillbaka till våra fina resor.

————————————————————————————————————————————————————

Nu har jag dessutom fått möjligheten att dela med mig av en kod LINIZ10, så ni alla har möjlighet att få 10 % rabatt på er beställning av canvastavlor hos BESTCANVAS.se.

Koden är giltig till och med 31.12.2023 och kan naturligtvis användas flera gånger. Passa på och klicka hem fina semesterminnen. Eller kanske beställa julklapparna redan nu. 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *