5 länder på 2 veckor

5 länder

5 länder i när och fjärran

Det har varit väldigt tyst på bloggen de senaste veckorna. Det beror på att jag har rest (jobbat) och rest (på semester). Jag har hunnit med 5 länder på drygt två veckor.

Först hade jag ett arbetspass på nio dagar och var västerut i Karibien och en blixtvisit i USA. Sen hann jag bara vara hemma tre dagar innan det var dags att packa om för skidsemester i Franska Alperna med familjen.

Sist jag reste så extremt mycket på så kort tid var precis innan pandemin när vi kryssade i Mellanöstern.

Men då hann vi med ”bara” tre länder på en vecka. Men fyra olika destinationer; Dubai, Muscat, Doha och Abu Dhabi.

1. Aruba – Oranjestad

Sunset Cruise

För knappt tre veckor sedan landade jag på vackra Aruba. Det är verkligen ett av min favorit resmål. Jag lever ännu på den fina kvällen som jag var där och åkte på en fin båttur i solnedgången.

2. USA – Miami

Därefter blev det en blixtvisit i USA. Jag spenderade en natt bara i Miami. Dock var jag så trött, jetlag kryddat med jobb och resandet in i USA. Så jag nöjde mig med en kort promenad på kvällskvisten i Miami.

3. Dominikanska Republiken – Punta Cana

Sedan hade jag det stora nöjet att spendera sex dagar i Punta Cana. Här finns härliga sandstränder och vi hade extremt bra väder. Ska dela med mig av den stora resorten vi bodde på senare.

4. Frankrike – Tignes

Årets första familjeresa gick till Frankrike och härliga Club Med Tignes. Vi spenderade sex dagar på denna trevliga resort och åkte skidor hela dagarna.

5. Schweiz – Genève

Avslutningsvis spenderade vi två nätter i Schweiz och hade en hel dag i Genève. Det var första gången som jag (och barnen) var i Genève, så vi promenerade runt hela dagen och gjorde sightseeing. Maken hade varit på flera jobbresor i Genève, så han fick guida oss runt.

Inom kort hoppas jag hinna publicera en guide om Genève.

Har du rest något på semester nyligen? Om vart?

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *