Hotel HF Fénix Lisboa

HF Fénix Lisboa

HF Fénix Lisboa

Vem vill inte vakna upp till denna härliga soluppgång på HF Fénix Lisboa? 

Hotellet är centralt beläget mitt i Lissabon i det vackra området Praça Marquês de Pombal. Här har man tunnelbanan precis runt hörnet om man vill  åka iväg till någon annan del av Lissabon. Annaras bor man ett stenkast från Avenida da Liberdade,Baixa (centrum) eller Parque Eduardo VII. Man har promenadavstånd till shopping, sevärdheter, trevliga restauranger och takbarer. 

Rummen

Vi bodde i ett vanligt dubbelrum med en trevlig balkong. Rummen var relativt stora, fräscha med badrum med badkar och en stor trevlig balkong. På rummen erbjuds även Rituals produkter i badrummet. 

Härlig balkong med vacker soluppgång

Att få vakna upp och dra upp gardinerna och mötas av denna härliga och vackra solnedgången var ett stort nöje. Vem vill inte se soluppgången när man vaknar upp och är ute och reser. 

 

Det var även lika trevligt att sitta på balkongen och på kvällen och njuta av utsikten och ett glas gott kallt vitt vin. Man fick verkligen insupa storstadspulsen, direkt från balkongen. 

Som ni ser var utsikten väldigt trevlig från balkongen och läget är väldigt centralt och bra från Hotel HF Fénix Lisboa.

 Frukostbuffé

Frukostbuffén var väldigt bra. Här serverades ett stort urval av varma och kalla rätter, färsk frukt, olika sorters bröd, pålägg, god espersso kaffe, olika sorters juicer och som grädden på moset även bubbel varje morgon för den som önskade.

Numera behöver jag ju även glutenfria alternativ och de serverade mig varje morgon en glutenfri baguett, crossiant och muffins, Stort plus för det. 

 

Takbar på HF Fénix Music Hotel 

På deras grannhotell The HF Fénix Music hotel har de även en trevlig takbar, som verkligen är värd ett besök. 

Här beställer man en god drink och njuter av Lissabons vackra utsikt, både mot Parque Eduardo VII och mot staden och havet. 

Njutbart, gott och trevligt. Vid takbaren hade de också deras pool. 

Hitta hit

HF Fénix Lisboa

Andra tips till Lissabon

Jag har en kategori som heter just Lissabon som du bör spana in om du ska resa till Lissabon. 

Mitt fokus under resan var verkligen att äta och dricka gott. Men inom kort kommer såklart också en weekend guide om vad man bör se och göra i Portugals vackra huvudstad. Staden som verkligen överraskade mig till det positiva på alla sätt. Både trevliga restauranger, barer och en många vackra och trevliga sevärdheter och museum. 

3-trevliga takbarer i Lissabon

Restaurangtips i Lissabon

Can the Can

JNcQUOI Asia

Brunch på The One Palácio da Anunciada

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *