Restaurang Pizzería Al Maccaroni i Las Palmas

Trevlig restaurang på Las Canteras

Sedan 1994 drivs restaurang Pizzería Al Maccaroni av Massimo Ferrara. Det är en förtjusande italiensk restaurangen som ligger i hörnet av Paseo de las Canteras 12. Restaurangen kännetecknas av sitt stora utbud av hemgjord pasta och deras vedugnspizza. Det är en av restaurangens stora specialiteter. När pizza och tillagat kött blir lagat på stenen ger det en mycket bättre smak.


Deras principer  är baserade på ingredienser som kretsar kring högkvalitativa grönsaker som är odlade i den kanariska fruktträdgården och extra virgin olivolja. De importerar även italienska produkter, inklusive Mozzarella di Buffala, som är en klassiker från det italienska köket. Deras pizza med buffelmozarella var riktigt goda. 

Goda pizzor

 

Jag har varit på denna restaurangen flera gånger under vinterhalvåret. Vill man avnjuta en trevlig utomhus middag på strandpromenaden och ha solnedgången som första parkett är denna restaurangen perfekt. Den är även både prisvärd och det går snabbt att få maten. I veckan åt jag ovan riktigt goda pizza med serranoskinka, ruccola sallad och parmesanost. Den var helt gudomligt god. 

 

Härlig utsikt i solnedgången

Att få avnjuta denna härliga utsikten skulle man nog drömma om att göra oftare. 

 

Öppettider

Alla dagar
12 pm – 11:30pm

Hitta hit

Paseo las Canteras 12 Esquina Salvador Cuyas, 35008 Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spain.

 

Andra tips i Las Palmas

Jag har en hel kategori med tips i Las Palmas . Med tanke på att jag har tillbringat nästan en eller ett par nätter i Las Palmas större delen av vinterhalvåret, har tipsen blivit fler och fler. 

 

Önskar du tips på rooftopbarer i Las Palmas

Rooftop Bar Hotel Bex 

Rooftop Bar på Hotel Aloe

Rooftop Skybar

Terraza La Casa Blanca

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.