Nya Jump Yard Barkarby

Jump Yard

VIP-Invigning av Jump Yard Barkarby

I veckan var vi på VIP invigning av nya Jump Yard i Barkarby. Det var stort, nytt, fräscht och riktigt roligt. Det var första gången som vi var på Jump Yard och hoppade och hade en hel kväll med massor av rörelse glädje!

Mingel med färgglada drinkar

Vi bjöds på goda färgglada drinkar och härligt mingel. 

Personalen var super trevliga och minglade omkring och pratade med oss och laddade upp inför öppningen av parken. 

Show med discokula

Innan timmen var slagen för att klippa av röda bandet, så bjöds vi på en cool show av en levande discokula. Det var som en eldshow fast inomhus med färgglada LED-lights.

Stor trampolinpark

I trampolinparken hittar du man många olika stationer så som Foam pit trampoliner med roliga hopp rakt ner i en foam pit. Deras Main court som är ett gigantiskt ett hav av trampoliner, Fast track som är perfekt för gymnastiska kombinationer och Dodge ball där man kan spela spökbollsmatch på trampoliner för att nämna några av de roliga sakerna som finns. 

Valo Jump

En favorit hos min yngsta son blev deras Valo Jump, som är ett TV-spel där man styr din karaktär genom att hoppa på en trampolin! Man kan spela ensam eller mot en annan spelare då de finns två Valo Jump enheter.

Inomhus fotboll

Mina barn älskar verkligen fotboll och blev superglada att det fanns en fotbollsplan. På JumpYard Barkarby kan man spela snabba och tekniska fotbollsmatcher med kompisarna, eller bara leker runt med bollen. 

Konstgräsplanen är ca 7×13 meter vilket är perfekt för snabba matcher och teknikövningar. I sport court finns även basket-korgar och poängtavlor för prickskytte med fotbollen. 

Flera roliga klätterväggar

Här fanns även flera färgsprakande klätterväggar som mina barn klättrade på. På JumpYard’s klätterväggar behövs ingen tidigare erfarenhet av klättring och man får hjälp med klättringssele och instruktioner.

Killarna tävlade på en klättervägg och lillebror kämpade på, men storebrorsan är ju både längre och starkare och vann såklart med att komma upp först.

Vi hade verkligen en fantastisk rolig kväll och en sak är säker. Vi kommer definitivt att komma tillbaka till Nya Jump Yard Barkarby!

Öppettider

Mån-fre kl. 10.00–20.00
Lör-sön kl. 09.00–19.00

 

Hitta hit

NYA BARKARBY JumpYards nya trampolinpark
Nettovägen 2,

Veddesta Handelsplats

 

Andra roliga aktiviteter

Jag har en kategori som heter Barnaktiviteter, för er som vill ha inspiration för roliga saker att göra med barn. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *