Golfbaren Nacka Strand – En somrig utflykt

Golfbaren Nacka Strand

Spela Minigolf på Golfbaren i Nacka Strand

Golfbaren Nacka Strand slog upp portarna redan i maj 2021, men vi var här för första gången i helgen. Det var en riktigt trevlig dagsutflykt att åka till Golfbaren Nacka strand och spela minigolf. Den är fint belägen nära vattnet.

Banan på Golfbaren Nacka Strand har ett nautiskt inspirerat tema och magiskt sol-läge när solnedgången över Djurgården.

Drop-in på Golfbaren Nacka Strand

På Golfbaren Nacka Strand är alla välkomna, så väl stora som små. De har alltid drop-in under deras öppettider. Vi åkte dit en söndag eftermiddag och det var bara att betala och köra en härlig minigolf runda i det underbara sommarvädret. Minigolfbanan ser kanske inte så stor ut. Men det är 18 banor med olika svårighetsgrader. 

Killarna är väldigt duktiga på minigolf och tycker att det är väldigt roligt. Så en av dem fick till och med tre hole-in-one och några hole-in-two som min yngsta kallar det. Jag vann baklänges som vanligt. Men vi hade en riktigt fin eftermiddag tillsammans hela familjen. 

Ät en bit mat på Golfbaren Nacka Strand

Man blir naturligtvis hungrig efter att ha spelat 18-hål minigolf. Vad passar inte bättre än att slå sig ner på deras uteservering och ta något gott att äta eller dricka i anslutning till sin runda minigolf. 

Menyn känns igen från övriga Golfbarer och här serveras enklare mat & dryck. Vill man bara slå sig ner för ett glas vin eller öl eller kanske en glass så fungerar ju det också alldeles utmärkt. 

Vi beställde in en god charkbricka och delade på medan vi väntade på de goda burgarna. 

Menyn är enkel men trevlig. Här finns ett urval av burgare, både vanliga och vegetariska, olika sorters pizzor och sallader. 

 Vi vuxna åt en varsin högrevsburgare med pommes. 

 

Intill Golfbaren Nacka Strand kan man även spela paddel, som är så populärt idag. 

Barnmeny

De har även en barnmeny, så vår yngsta son åt en korv med bröd och en tallrik pommes. De hade även inga problem med att anpassa till hans allergier.

Priser


Minigolf vuxen = 130kr
Ungdom 13-19 år, student, pensionär = 100kr
Barn 4-12 år = 70kr

Hitta hit

 

Golfbaren Nacka Strand ligger på Augustendalsvägen 53 i Nacka.

Ett väldigt trevligt sätt är att ta båten från Nybrokajen inne i stan ut hit och strosa omkring i området. Det tar ca 5 minuter att gå från kajen till Golfbaren.

Vi tog bilen och det finns gott om parkeringen både nere vid Nacka Strand, liksom längs bilvägen ner. Dock får man betala via en app, oavsett dag. 

Nacka Strand

Nacka Strand är verkligen mysigt och helt klart värt en utflykt, framför allt båtvägen, vilket är både somrigare och mysigare. Det är sedan flera år en sommarklassiker via Restaurang och Hotell J och såväl pendel som Vaxholmsbåtar stannar vid bryggan bredvid J. 2020 öppnade den nya fastighetsägare PEFAB upp konceptet The Quay, ett modernt livsstilsområde och besöksdestination med bostäder, kontor, restauranger, gym, aktiviteter etc. 

Andra minigolf ställen i Stockholm med omnejd

Swing by Golfbaren

Golfbaren Kristineberg

Golfbaren Sundbyberg

Läs gärna :

15 tips på utomhus utflykter i Stockholms området

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *