Restaurang Ay Caramelo på Las Canteras i Las Palmas

 

Las Palmas har ett stort urval av både trevliga barer och restauranger. Något som jag tycker är extra trevligt att gå på är restauranger som ligger på strandpromenaden Las Canteras. Man får avnjuta god mat och dryck precis vid havet, till vågornas brus och äter man en tidig middag får man även nöjet att avnjuta en vacker solnedgång, om vädret tillåter.

Tjejmiddag på Las Canteras

 

 

Senaste veckorna har jag tillbringat mer tid i Las Palmas än hemma. Jobbresorna har avlöst varandra och det har blivit många trevliga middagar i Las Palmas.

Härom kvällen besökte vi, en för mig, ny mexikansk restaurang. Längtan till Mexico har blivit enorm. Och ibland vill man ju varva den spanska maten med något annat, även, fast tapas är en stor favorit hos mig.

Nachos och guacamole till förrätt

Vi hade turen att få ett bord precis vid havet, strax innan solen gick ner. Vi beställde in en nachos med guacamole till förrätt. Det är aldrig fel när man är på en mexikansk restaurang. Guacamolen var verkligen magiskt god.

 

Tacos till varmrätt

Vi beställde olika sorters tacos till varmrätt. Jag valde med pulled pork och kyckling, med olika smakkombinationer. De var båda väldigt goda.

 

 

 

 

 

 

Hitta hit

Paseo de las Canteras 43, 35007 Las Palmas, Kanarieöarna, Gran Canaria Spanien

 

 

3 tips på andra rooftop barer i Las Palmas

Rooftop Bar Hotel Bex 

Rooftop Bar på Hotel Aloe

Rooftop Skybar

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *