Vinófilos Triana – Vinbar i Las Palmas

Vinófilos är en riktig trevlig vinbar i området Triana i Las Palmas. Här erbjuds ett enormt utbud av olika sorters viner, tilltugg och maträtter. 

Här kan man upptäcka ett kök av tradition och modernitet som bjuder på den kanariska receptboken, men också den utländska. Naturligtvis hittar man det största och mest imponerande vinutbudet som finns tillgängligt för restaurangen, på Gran Canaria.  De har närmare 1000 flaskor som det möjlighet att testa av eller köpa med sig hem. 

Grymt goda viner

Med tanke på urvalet av viner har de enormt goda viner. Jag ”hann” själv bara testa två olika sorters viner, men de var riktigt goda. Prislappen var också därefter. Var där med ett gäng kollegor och alla tyckte vinerna smakade bra. Man kunde köpa exakt det man önskade. 

Trevliga maträtter

Restaurang har ett mindre utbud av mat. Men riktigt trevlig rätter. Alltifrån tapas till paella med skaldjur och en massa annat gott.

Magisk god burrata och ostbricka

Vi beställde in flera olika maträtter som spansk omelett, kanariska papas arugadas med mojosåser, ostar, men allra godast var ovan Burrata med tomater.

 

Vitt vin och ostbricka är ju aldrig fel. Både ostarna och vinet vi drack var väldigt gott.

Desserter

 

De hade ett litet urval av desserter. Men denna mangosorbet var riktigt god.

Köpa med viner hem

På vinbaren har de även en shop, där man kan köpa 100-tals olika viner. Man kan ju först testa vinerna under sin kväll på vinbaren och sedan köpa med sig dem hem.

Hitta hit

Triana, Las Palmas de Gran Canaria
C/ Viera y Clavijo, 23

Önskar du tips på rooftopbarer i Las Palmas

Rooftop Bar Hotel Bex 

Rooftop Bar på Hotel Aloe

Rooftop Skybar

Terraza La Casa Blanca

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *