Födelsedagsfirande på Monte Libano – Libanesisk restaurang i Las Palmas

monte libano

Förra veckan fyllde jag år och hade nöjet att få fira min födelsedag på Gran Canaria. Jag ville så gärna äta på en libanesisk restaurang Monte Libano på strandpromenaden Las Canteras och så blev det! Men först bjöd en kollega på lite bubbel på hans balkong!

Nuförtiden är det ju faktiskt inte så mycket att fira…. Åldern är ju bara en siffra och som en väninna till mig sa: Man får ju vara glad för varje år man går fylla år och är frisk! Och så är det ju. Sen är det såklart en stor bonus att få fira en kylig vinterdag i januari på varmare breddgrader i trevligt sällskap.

Monte Libano på Las Canteras

Monte Libano har det mesta man kan önska sig om man är sugen på libanesisk mat. Jag älskar alla deras olika sorters röror och sallader. Det är både fräscht och gott.

För att inte tala om hur gott det är med Falafel…

… och Halloumisallad. Sharing is caring… så vi beställde in en massa olika rätter som vi delade på. Riktigt gott & trevligt var det!

Hitta hit

Monte Libano på Las Canteras

Andra tips i Las Palmas

Jag har en kategori som heter Las Palmas , där samlar jag mina bästa tips om stan!

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *