Julbord på Hallwylska

Hallwylska

Hallwylska i ett magiskt vinterlandskap

 Hallwylska har förvandlat sin innergård till en inglasad vacker vinterträdgård. Det är andra året i rad som de anordnar en magisk julbordsupplevelse! Från och med den 21:a november har de serverat sitt traditionella julbord fyllt med hemlagade delikatesser och makarna von Hallwyls favoriter, tillsammans med ett generöst dryckesutbud i en förtrollande vintermiljö. Jag var dock där dan, för dan före dopparedan och avnjöt detta goda julbord. 

Glögg

När man kommer får man njuta av glögg innan man intar sitt bord.

Julbordssittningen är tre timmar. Vi hade verkligen så himla trevligt, så vi satt verkligen och njöt av god mat och dryck i tre timmar.

Kalla rätter

Till det kalla julbordet finns ett stort utval Av olika sorters sill, löjrom, olika sorters lax, ostar, skinkor, charkuterier, bröd, frukt och diverse tilltugg till de kalla rätterna. 

Ett lagom stort julbord med en del variation. Man orkar äta av allt om man vill. 

Varma rätter

Varma rätter hittade man i varmrättsluckan. Här fanns köttbullar, vegoköttbullar, kyckling köttbullar, prinskorv, kyckling prinskorv, brysselkål, rödkål, revbenspjäll och potatis. Det var inte super många varmrätter. Man andra sidan räcker det gott och väl. 

Desserter

Desserterna serverades i miniformat och med en uppsjö av olika sorter godis. Det var alltifrån knäck och ischoklad till annat julgodis, små gulliga desserter med juliga inslag. Jag tyckte de verkligen hade lyckats med sitt pepparkakshus – Hallwylska Palatset!

 

Hitta Hit

Hamngatan 4, Stockholm

Nära Norrmalmstorg

Andra julbord i Stockholm

I år hann jag med att äta tre julbord på restaurang, vilket är alldeles lagom inför julen.

De andra två var på

Gamla Riksarkivet

och

Swing by Golfbaren 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *