Prisvärda Pizzor på Pixie

pixie

Pixie – Good vibes only 

I slutet av oktober öppnades glasdörrarna till den nya restaurangen Pixie på Klarabergsviadukten 61.
Mitt i city och ett väldigt centralt läge har Pixie. Här är det alltid kalasigt med pizza, pasta, färgglada drinkar och härlig musik. Ett besök på Pixie är väldigt okomplicerat, prisvärt och good vibes only.

Färgglad pizzaugn och trendig inredning

Maten tillagas i ett  öppet köket. Det var riktigt spännande att få se på när pizzorna snurras och mjölet flyger bredvid den färgglada pizzaugnen. Pixie erbjuder en härlig känsla som är både välkomnande och urban. Inredningen är omfamnande med mysiga soffor och färger som kompletteras med grönska samt graffitikonst på väggarna. All musik på Pixie är de roligaste låtarna, oavsett årtal på topplistan. Unika, trendsättande och gamla såväl som nya favoriter spelas för att det ska kännas fredag. För att fira helgen a la Pixie spelas musiken av DJ:s fredag och lördag varje vecka.

 

Fördrink och snacks

Vi började vår sena lunch med ett par drinkar och snacks. De hade ett trevligt urval av snacks med oliver, tryffelchips och tryffeldipp och salta marconamandlar. 

Veganska och glutenpizzor

 

På Pixie kan man hitta alla möjliga olika sorters pizzor. Här serveras veganska pizzor, du kan få alla pizzor glutenfria och det serveras också vegetariska pizzor.  Älskar du pesto som jag så passar Pixies Pizza Garden Pesto bra. Den var riktigt fräsch och god. 

Makens val föll på en `Nduja Ricotta med deras egen tomatsås, Fior di latte Mozzarella, stark ’Nduja från Kalabrien, Grana Padano, mild ricotta och färsk basilika. Ena sonen beställde in en Spicy Salami med deras egen tomatsås, Fior di latte Mozzarella, stark salami Ventricina, rödlök, färska örter och Grana Padano. 

Vår yngsta son är ju mjölkprotein allergiker och fick en Vegan Margherita, men var hur lycklig som helst för den. Tro det eller ej, men han åt upp nästan hela sin pizza också. Så alla var väldigt nöjda med sina pizzor.

Det bästa av allt är ju att de är väldigt prisvärt att gå till Pixie, jämfört med andra restauranger i omgivningen. 

Dessert

Hitta hit

Klarabergsviadukten 61, nära T-centralen

Andra restaurangtips 

Önskar du andra tips på restauranger så har jag en kategori med olika restauranger som jag har ätit på både i Stockholm och när jag är ute och reser.

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *