Somrig lunch på NOVI Resort Visby

NOVI resort Visby

NOVI Resort Visby – en trevlig resort med utomlandskänsla

En stekhet varm sommardag är det alltid härligt att svalka sig i det blå. Kring Visby stad är det främst stenstränder eller bryggor. Men vill man ta ett bad eller två i en pool kan man besöka NOVI Resort Visby över dagen och bada i deras pool och äta god lunch.

Novi Resort Visby ligger en dryg halvtimmes promenad ifrån stadskärnan. Detta 4-stjärniga hotell erbjuder 123 rum med utsikt över havet och poolen.

Poolside

Hit kan man komma och njuta av dagen vid deras uppvärmda pool.
Det kostar 100 kr för en hel dagv vid poolen, men då ingår även handduk. 

Vi var i Visby förra veckan på en härlig Visbykryssning. Men vi utnyttjade dagen till max med både sightseeing, en trevlig lunch och härligt poolbad på NOVI Resort Visby. 

Här får man verkligen känslan av en utomlandsupplevelse. En stor härlig resort med pool, precis vid havet. Vad mer önskar man sommartid.

Här finns både en Beach Club nere på stranden och en poolbar och restaurang alldeles intill poolen.  Vi gick dit och åt lunch från deras poolside meny och låg och solade och badade en stund vid poolen. Det var ett härligt och trevligt stopp på vår sightseeing dag. Dels var det närmare 30 grader varmt och hur mycket folk som helst inne i Visby, då det var Almedalsveckan också. 

Lunch

Deras caesarsallad med räkor var riktigt god liksom deras NOVI burgare.

 

Båda rätterna kan starkt rekommenderas om ni kommer till Visby. Fräscht och gott och trevlig service!

Lekrum

Intill restaurangen inomhus hade de ett stort lekrum, som killarna hängde i en stund medan vi väntade på maten. Perfekt om man skulle äta en längre middag på hotellet. 

NOVI Beach Club

NOVI Beach Club är beläget direkt på stranden vid härliga Norderstrand mindre än en kilometer från ringmuren. Vi hade en otroligt varm dag, men lite molnigt på eftermiddagen, så vi nöjde oss med att hänga vid poolen. Men nästa gång kanske det blir ett besök på deras Beach Club precis på stranden. 

 

Norderstrand, med en lång brygga ut i havet ligger precis vid hotellet. 

 

Hitta hit

NOVI Resort Visby,

S:t Göransgatan 31, Visby

 

Andra Visby tips

Önskar du tips till Visby, skrev jag en liten guide för 3 år sedan när jag var i Visby sist, som kanske är intressant.

Men jag håller på att filar på en ny guide, från förra veckans besök, som kommer strax. 

13-tips till Visby

 

Har du varit i Visby? Några trevliga tips?

 

 

 

Spana också in