Invigning av Restaurang Pava

Restaurang Pava

I tisdags var jag och Diana fantastisk invigning av Restaurang Pava.  Det var ett perfekt avslut på en solig och fin dag. 

PAVA är en familjeägd restaurang i hjärtat av Stockholm med målet att skapa en hjärtlig känsla och avslappnad atmosfär mitt i pulsen av stan. Maten serveras i små-och mellan rätter för att kunna avnjutas i form av ”family style” sharing. Tyvärr kom vi lite försent till invigningen, så vi missade all god mat som hade serverats under kvällen. Så jag eller vi får helt enkelt gå dit en annan dag och äta lunch eller middag. 

Signatur Cocktails

Men däremot hade vi möjligheten att testa  Pavas signatur Cocktails, som serverades under kvällen. Den blå signatur drinken hette Pva Sour. Den var riktigt läskande god. Ett helt klart värt en omväg för att testa om du tar en kväll i Stockholm. 

 

Modern och snyggt inredd

Både restaurangen och baren är modernt och trendigt inredd. Malmskillnadsgatan har verkligen blivit Stockholms nya restaurangtäta gata. Här ligger många trendiga och populära restauranger och barer. Pava är perfekt för en bra start på kvällen med arbetskollegorna, tjej – eller killgänget eller kanske familjen. 

 

Öppettider

Mån – Fred: 11:00 – 14:00

Tis – Tor: 16:00 – 23:00

Fre – Lör: 16:00 – 00:00

 

Hitta hit

 Malmskillnadsgatan 34, Stockholm.
Närmsta tunnelbanestation är Hötorget.

 

Önskar du tips på fler restauranger i Stockholm?

Önskar du andra tips på restauranger så har jag en kategori med olika restauranger som jag har ätit på både i Stockholm och när jag är ute och reser.

Nu är det verkligen uteserveringarnas högtid och vem vill inte sitta på en härlig uteservering när solen skiner?

Missa inte min guide till

11-trevliga uteserveringar i Stockholm

 

Tips på andra barer i Stockholm

Cadierbaren på Grand Hôtel

Grus Grus Vinbar

Sjöstadens Sky Bar

Blique by Nobis Takbar

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *