Pinchos Täby Centrum

pinchos

Födelsedagsfirande på Pinchos

Idag fyller min yngsta son åtta år och det firades på Pinchos i Täby Centrum. Han fick välja sin födelsedag helt själv och ville gå på restaurang och äta.

Pinchos är verkligen en trevlig familjerestaurang att gå på till såväl vardags som fest. Det är hemtrevligt och påminner om en cirkus med alla djur som finns i taket, på väggarna eller i fönsterkarmarna.

Menyn är varierande med alltifrån enklare rätter såsom hamburgare och pommes till planstek, tacos, burrata, fish and chips och mycket annat gott. 

Födelsedagsbarnet åt deras kycklingspett och pommes i dubbeluppsättning. Rätterna är relativt små, men det är ett perfekt tillfälle för att kunna testa flera olika rätter. 

Beställ via deras app

På Pinchos behöver du aldrig vänta på service. Beställer gör du enkelt via appen, sen får du en notis när mat och dryck är redo att hämtas. När det är dags att checka ut och gå hem betalar man enkelt via appen eller med kort till servitören. Lätt som en plätt! 

Hitta hit

Täby Centrum, Täby

 

Andra restaurang tips 

Önskar du andra tips på restauranger så har jag en kategori med olika restauranger som jag har ätit på både i Stockholm och när jag är ute och reser i vida världen och delar med mig av härliga restaurang upplevelser.

Nu är det snart uteserveringarnas högtid och vem vill inte sitta på en härlig uteservering när solen skiner? Jag har listat många härliga uteserveringar i Stockholm, sedan tidigare besök så missa inte min guide till

11-trevliga uteserveringar i Stockholm

Den har visserligen ett par år på nacken, men jag tror att de flesta av restaurangerna och uteserveringarna finns kvar ännu.

Vilken är din favorit restaurang i Stockholm?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *