Nordiska Kompaniets Julskyltning 2023

Nordiska Kompaniet

Nordiska Kompaniets Julskyltning – alltid lika spännande varje år

Vi har som tradition i vår familj att besöka Nordiska Kompaniets Julskyltning och lämna önskelistan till Tomten varje år. Det är verkligen en mysig familjeaktivitet att både se julskyltningen och att träffa Tomten. Det är ju faktiskt alltid lika spännande varje år att se vad som döljer sig i fönstren.

Igår sprang jag förbi en snabbis ensam när jag var i stan. För jag är alltid så nyfiken på att se hur julskyltningen är. Man vill ju helst se den samma dag som den har premiär. Men i år hade vi ingen möjlighet till det. Men jag måste nog ta med mig barnen in någon dag och titta på den, för det var verkligen urmysigt!

Vintermagi

Jakten på Julmagin

Historien som utspelar sig i Nordiska Kompaniets Julskylning 2023 är om den kavata flickan Julia, som är på besök på NK när hon stöter på en talande räv. Det är upptakten till den fartfyllda sagan Jakten på julmagin där Julia och moderäven Rickard tar hjälp av sina närmaste djurvänner (och en viss jultomte) för att hitta den magiska julnyckeln.

 

Ja, det låter som en spännande historia och julskyltningen var verkligen lika kreativt och bra gjord som alltid. 

 

Riktig vintermagi är det som utspelar sig. Och man blir dessutom riktigt sugen på att åka skidor. Kanske är det tanken att man ska gå in och köpa nya skidkläder som Tomten kommer med. 

Har du varit och besökt NK´s Julskyltning? Annars kan jag starkt rekommendera ett besök till huvudstaden!

 

Nyfiken på NK’s julskyltning tidigare år?

2015

2016 

2017

2019

2021

2022

 

Hitta hit

NK STOCKHOLM

Hamngatan 18 – 20

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *