Härliga resminnen från januari 

Välkommen februari får vi säga idag. 2017 har kick startats igång med hela två resor. Två weekends men ändå två helt fantastiska resor. Jag njuter till fullo av min föräldrarledighet och tyckte nyss jag sammanfattade December månad. Men det är bara att inse att ännu en månad har  gått. 


Månadens härligaste resa blev utan tvekan resan till Österrike och Kleinarl där vi bodde i fem dagar. Vi fullkomligt älskade alplivet och att åka skidor om dagarna och äta god mat. Vårat år kunde nog inte ha börjat på ett bättre sätt och sonen pratar fortfarande om när vi ska åka tillbaka. 

Nästa resa blev en Kryssning med Matkabåten till Helsingfors och gå på Matka Travel Fair.


Min födelsedag firades ombord och jag fick nöjet att äta en 9-rätters Avsmakningsmeny ombord på Viking Mariella. 


Vi lyxade även till det med en hotellnatt på Park Airport Hotel på Arlanda innan Österrike resan. 


Januari bjöd på flera resmingel både Travel Massive och Stockholm Luxury Travel Fair på Strandvägen. 


Sammanfattningsvis blev det en månad med två resor utomlands och mycket resmingel och nätverkande. Nu blickar vi framåt och set vad februari har att erbjuda. Både en skidweekend och en solresa är inbokad. 

Har du haft en bra start på 2017? 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Härligt start på året! Tycker det ska bli kul att jobba med månadssammanfattningar för att förstå själv hur mycket en faktiskt hinner med under en månad! 🙂

    /Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.