När man kommer hem från en resa… 

När man kommer hem från en resa ekar alltid vårt kylskåp tomt. Efter att ha rest en hel dag, ibland kanske nästan ett dygn från dörr till dörr så är ju inte det första man tänker på eller orkar gå och handla mat. 

Jag har på senaste tiden faktiskt börjat att handla mat på nätet hos Mathem som levereras direkt hem till dörren. Så innan varje resa går jag in och gör en beställning med all mat vi behöver tills vi kommer hem. Så vi slipper komma hem till ett tomt kylskåp. Hur smart son helst måste jag säga. Och sen så mycket tid man sparar. Även stressen och veta att man inte har någon kvällsmat eller frukost… hur enkelt och smidigt som helst. 

Köttgratängen och kycklingpastan blev veckans höjdpunkter. 


Senaste gången passade jag på att även beställa deras Gluten och laktosfria barnmatkasse med fem helt nya recept. Jag kände att jag verkligen behövde mer inspiration till matlagningen och dessutom har jag en ganska känslig mage liksom yngsta sonen som är allergisk. Så det var bra att få ett urval av nya produkter och nya rätter. 

Så ett hett tips för att underlätta livet nästa gång du kommer hem från semestern är att beställa maten på nätet innan. 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.