Travel Massive med Tysklands inspiration 

Förra veckan bjöd Stockholm Travel Massive och Tysklands Turistbyrå in till storslaget resmingel och kick off på mysiga Scandic Haymarket.


Stockholm Travel Massive är ett nätverk för Resebloggare eller egentligen alla som älskar att resa. Kvällen var helt fantastisk. Jag älskar ju att inspireras och prata om resor med likasinnade. Så det var verkligen en lyckad kväll. Jag hade härligt sällskap av Peter och Helena som driver Freedomtravel , Katarina med bloggen Äntligen vilse,  Sofia med bloggen Fantasiresor, Annika, Christian, Lena, Towe, Lola  och  Ida för att nämna några.


Under kvällen fick vi veta mer om både Tyskland och den vackra ön Rügen som är Tysklands största ö.

Jag fick verkligen mersmak och skulle gärna resa till Rügen i sommar. Så härliga stränder och den verkar vara en väldigt barnvänlig ö.


Kvällen var riktigt lyxig med både 3-rättersmiddag under de inspirerande föreläsningarna och en ölprovning med det goda tyska ölen Störtebeker. Ett helt nytt öl för mig men gott var det.

Nu blev jag ännu mer sugen på att resa till Tyskland så vi får hoppas 2017 bjuder på en resa till Tyskland. Planen var ju stt resa till Hamburg i november, men det blev inte så.

Har du varit i Tyskland? Om, vilket är ditt favorit resmål i Tyskland?

Spana också in

10 kommentarer

  1. Tyskland är helt galet underskattat och har ju något för alla. Har varit i flera delar, allt från Hamburg och norra delarna till där landet möte Alperna. Fantastiskt vackert på så många sätt! Rügen har jag dock ingen jätteerfarenhet av, men det ser fint ut, lite som Danmarks södra delar på Själland.

  2. Om jag varit i Tyskland? Japp 😉 Mitt bästa Tysklandstips är såklart ”mitt” Bayern! Här finns storstad, småstad, by och fin natur och så alperna inte minst 🙂

  3. Vilken härlig kväll ni hade! Roligt med Tysklandsinspiration. Det är ju lätt hänt att missa länder som ligger ”för nära”.

    Ja, jag har varit i Tyskland flera gånger när jag tågluffade som väldigt ung. Fast jag kanske ska förklara att det faktiskt var Västtyskland jag var i då. 🙂

    Jag har bland annat varit i Füssen och i München. Favoritplatsen hittills är nog det magiska slottet Neuschwanstein.

    Kram!

  4. Jag har varit i Tyskland fyra gånger. Första gången minns jag inte var vi var men det var norra delen någonstans. Sedan Berlin två gånger och så Nürnberg. Berlin tyckte jag ännu bättre om andra gången jag var där, men jag kan verkligen rekommendera ett besök i Nürnberg . Vi bodde bara där en natt på väg till Österrike men det var en riktigt mysig stad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *