Träningsresor  – Aktiv semester 


Jag har aldrig varit på en inriktad träningsresa. Men jag älskar att träna och ser alltid till att mina resor blir träningsresor på något sätt. Jag bor gärna på ett hotell med bra hotellgym. Nu när vi var på Sunwing Makrigislos Beach så tränade både jag och maken nästan varje dag. 


Vi hade tillgång till gymmet på Ocean Beach Club och till fitness lokalen där de hade SATS-klasser 5 dagar i veckan. Gymmet var stort och fräscht och hade de allt jag behöver för ett genomföra ett bra styrketräningspass. 


Att få starta dagarna med träna till denna utsikten var nog bland den bästa träningsutsikten jag någonsin har haft. 

Nu är jag faktiskt väldigt sugen på en riktig träningsresa eftersom jag älskar att både resa och träna. Det är med andra ord som klippt och skuret för mig. 

Brukat du träna på semestern? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Det är klart du ska ge dig iväg på en riktig träningsresa! Det är så härligt, verkligen nåt att rekommendera 🙂
    Jag har bara varit iväg på 1 riktig träningsresa och skulle gärna göra om det. Säg till om du vill ha sällskap 😉

    Sunprime hotellen erbjuder för övrigt riktigt bra pass de me 🙂

  2. Härliga bilder. Jag brukar främst ta mig en springtur. Jag vill ofta hinna med så mycket på varje resa så det blir inte tid för så mycket mer träning tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.