Vårruset med Loppi

Igår var jag med och sprang Vårruset med Loppi gänget.

20140527-105941.jpg

Vi var ett riktigt glatt gäng som möttes upp vid 18-tiden och laddade tillsammans. Bland annat Linda, Deer, Nadja, Tess, Sofie, Nettan och Jennie var också där.

20140527-110149.jpg

Vi hade tyvärr ingen tidtagning på oss men startade 19,15 efter alla som hade tidtagning så jag kom in 19,40 och sprang på ca 25 min. Hade som mål och lyckas under 25 min men så blev det inte. Var väl inte tillräckligt tränad denna gången helt enkelt. Men är nöjd ändå. De första 4km gick super bra sen sista km sackade jag efter… Jag och Linda tog täten ihop, så det var trevligt att springa tillsammans.

20140527-110501.jpg

Efteråt njöt vi av en riktigt god pick nick i gräset tillsammans. Vi var tre lag, så det var riktigt trevligt. Alla var super duktiga.

Nu blev jag riktigt taggad att springa fler lopp. Men det är så svårt för mig att boka upp mig, eftersom jag har så kort framförhållning med mitt jobbschema. Men vi får se vad det blir fler för lopp?!

Gillar du att springa lopp?

Spana också in

5 kommentarer

 1. Kul att ses igår! Jag funderar på att köra tjejmilen. En kollega har lovat mig en fin present on jag klarar milen under 60 min 🙂 Kram

 2. Kul att ses som alltid snygging.
  Visst sprang vi i båda i Spring gruppen?
  Kollade min app nu och vi startade klockan 19.20.
  Stämmer det så sprang du på mindre än 25 minuter 🙂
  Kan vara så i alla fall. Grymt i vilket fall.

  Kraaaaam

 3. Kul att träffa dig igår, jäklar va bra ni sprang!
  Jag sprang även idag med ett annat gäng på totalt 2 lag. 😉 Mitt mål att klara av 2 lopp på 2 dagar, tränar mycket annars men mest styrka och rörlighet så konditionen är kass… Men minskade tiden från 28 igår till 27 idag 🙂
  Vet att de arrangeras en del lopp i Stockholm senare i sommar, Form i Sumpan, Topp loppet tror jag även går i år och självklart Midnattsloppet. Själv nöjer jag mig nog med de här på 5 km ett tag till 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *