Lollo & Bernie Buffé

Sunwing Resorts är fantastiskt på många olika sätt och en riktigt positiv anledning att resa till ett Sunwing Resort är att alla barn under 12 år äter GRATIS ifrån deras Lollo & Bernie Buffé.

20140416-101417.jpg

Varje lunch och varje middag dukar de upp den och det finns både olika varma rätter, grönsaker, frukt till efterätt, bröd och smör och inte minst lite pyssel till barnen. Har man ett allergiskt barn står det även vad maten innehåller. Hur bra som helst. Det är dessutom olika bufféer på lunchen och middagen och olika maträtter varje dag att välja mellan. Med andra ord hur bra som helst.

20140416-101718.jpg

Föräldrarna behöver heller inte äta buffé utan vi väljer alltid à la carte restaurangen och Oscar kan välja och vraka ifrån Lollo och Bernie buffén.

Under dessa två veckor har vi såklart inte ätit där varje dag. Men ofta måste jag erkänna att det underlättar att äta där. Det finns alltid nåt barnen gillar. Så jag sitter redan och kollar efter en ny resa till ett Sunwing Resort i höst… Jag älskar verkligen detta konceptet.

Brukar du tänka på att barnen ska äta gratis på resan?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.