Alfonshotellet!

I helgen tänkte jag vi skulle lyxa till det lite med en mysig familjehelg tillsammans så jag har bokat in oss på Alfonshotellet imorgon en natt. Jag har flera vänner som har varit där och bland annat som besökte det under Alfonskalaset och gillade hotellet jätte mycket och tyckte det var perfekt att åka dit med barn, så jag ser faktiskt mycket fram emot att besöka Alfonshotellet  imorgon.

Jag har även lyxat till det med och bokat Alfonssviten, där Oscar får ett alldeles eget Alfons rum, kanske blir det premiär för honom att sova i våningssängen?! Vi får se, han sover ju fortfarande i sin spjälsäng, så jag har bokat en babysäng oxå. Men vem vet, han kanske gillar att sova i en större säng, han fyller ju trots allt snart 2 år!

Så imorn eller i helgen får ni såklart följa med oss till Alfonshotellet och se hur det är. Nu kanske ni tycker jag är konstig som bokar ett hotell i Stockholm när vi bor i Stockholm. Men nej jag tycker det känns super lyxigt att kunna ta in en natt på hotell och bara njuta och mysa, äta en god middag och frukost, slippa tänka på vad man ska laga till fredagsmiddag, slippa allt annat fix kring middagar och frukost, sova i sköna hotellsängar och bara vara. Så jag tycker definitivt man ska besöka Alfonshotellet även om man bor i Stockholm, om inte annat för att barnen ska få en mysig och rolig helg!

Häng med oss dit imorn 😉

Spana också in

4 kommentarer

  1. Åh, vad mysigt ni kommer ha det! Hoppas du slapp betala 🙂 ? Kram!
    ps. om du vill får du gärna länka till tävlingen om bikinin på min blogg. Det är ju ändå lite reserelaterat 🙂 !!

  2. Åh, vad mysigt ni kommer ha det! Hoppas du slapp betala 🙂 ? Kram!
    ps. om du vill får du gärna länka till tävlingen om bikinin på min blogg. Det är ju ändå lite reserelaterat 🙂 !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *