Spakväll på Sparadiset Västermalm

Ikväll har jag varit iväg på ett av de första event på länge. Jag har ju jobbat så mycket hela vintern och varit borta och nyligen varit på semester. Så ikväll stod SPA kväll och invigning av Sparadiset Västermalm på agendan.

20140416-210001.jpg

Jag hade sällskap av Jenny dit men mötte upp många av mina härliga bloggvänner, bla Julia där.

20140416-210145.jpg

För er som följer min blogg dagligen så minns ni säkert att jag hade ett bloggevent tillsammans med Diana i september förra året. SPA event är verkligen lyx för mig. Få unna sig lyx för kroppen eller ta hand om sin kropp behöver man verkligen.

20140416-210356.jpg

Kvällen till ära fick man även en 10 min ryggmassage gratis och även en hudanalys, så det var riktigt skönt. Annars minglade vi och myste i deras mysigs lokaler.

20140416-210535.jpg

Nästa gång skulle jag vilja mysa in mig med maken i denna bubbelpoolen en kväll. De har nämligen en stor bubbelpool med relaxhörna för 10 personer, men även en för bara två personer, som passar perfekt att gå till med din kära eller kanske din bästa vän?

Sparadiset Västermalm ligger precis bakom Västermalmsgallerian på Kungholmen och är helt klart värt ett besök. Missa inte deras online erbjudanden i april 😉

Vem vet kanske jag ordnar ett event där snart igen 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *