Sista kvällen med gänget ;)

Sista kvällen kändes såklart lite vemodigt. Man kommer ju snabbt in i ett bra ”semester mood” och dagarna flyter på, på ett bra sätt. Vi fortsatte ju att ge Oscar middag runt 17-17,30 tiden istället, då han åt mer ordentligt då. När han åt vid 19 var han ofta för trött för att äta. Sista kvällen var han trött redan innan vi gick och åt och låg i vagnen och kollade på Bilar 2 under hela vår middag nästan. Våra middagar var väldigt lugna, det kan jag inte säga att de var för 1 år sen när vi var i Thailand. Det är verkligen stor skillnad att resa med en 2 år och 9 månaders jämfört med en 1 år och 9 månaders måste jag säga. Vi passade på att ”moffa” i oss den sista goda middagen. Herregud så mycket god mat vi har ätit de här veckorna. De är nästan ofattbart och dessutom efterrätt varje dag till både frukost, lunch & middag. Men riktigt gott har det varit.


Jag saknade dock chokladfontänen och jordgubbarna sista kvällarna… Kan det kanske vara så att jag och Oscar åt upp alla deras jordgubbar?! Vi var i alla fall stor konsumenter av jordgubbar.


Efter middagen träffade vi på Oscars nya vän K som han lekt med i poolen de senaste dagarna. Vi träffade även en annan trevlig svensk familj. Hon var exakt 1 år äldre än O. Så när han träffade henne, blev han minst sagt pigg och flög ur vagnen och började leka och så skulle de såklart på Minidiscot. O ville dock inte gå upp på scenen och dansa med de andra barnen utan kollade bara på. Jag trodde faktiskt att han skulle somna i vagnen igen då, eftersom han har somnat runt 19,30-20,30 tiden nästan alla kvällar i Mexico. Men icke… Sen skulle kidzen ha drinkar oxå… Den traditionella Strawberry smoothiesen såklart. Snar lik min strawberry daqueri! Så de var riktigt söta när de satt och kollade på den andra showen tillsammans. Vilken semester Oscar har haft, träffar två utsöta svenska tjejer 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *