Nyss landat på Arlanda

Nu har vi äntligen kommit på svensk mark igen! 16 dagars semester har gått riktigt fort. Vi har flugit genom hela svenska natten och mötte ett riktigt kallt & vintrigt men soligt Stockholm -Arlanda nu. En riktigt fin inflygning.


Trots att vi lämnade ett regnigt Mexico så var det nog närmare 30 gr innan vi for. Flygresan hem var på ”bara” 10,5 h men vi fick sitta ombord en bra stund innan vi lyfte och blev ändå lite försenade…


Men flygresan har återigen vart nästan helt smärtfri… Oscar sov nästan de sista 5h vilket var super skönt. Jag skulle oxå ha behövt sova, men kan tyvärr aldrig sova ombord… Försöker och försöker men det går verkligen inte…

Skriver ett längre inlägg om flygresan senare! Nu ska vi hämta vårt bagage och åka till bilen!

Spana också in

1 kommentar

  1. Välkomna hem finingar !!
    Jag hoppas ni landade hemma – kanske lite trötta men ändå fulltankade på energi efter en härlig semester 🙂
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *