Väldigt bra sjukvård i Mexico

Vi är väldigt nöjda med sjukvården i Mexico. Allt gick ju super snabbt och smidigt. Vi åkte ju till privatsjukhuset Hospiten i Playacar / Playa del Carmen och vi fick som sagt hjälp väldigt snabbt. Ett par patienter före oss bara. Men ändå skedde allt i tre steg… Så de var tre olika personer som kollade på
Maken innan han fick den hjälp han skulle.


Tack och lov var det ingen öroninflammation som jag befarade utan ”bara” en gigantisk waxpropp i örat på P som hade värkt på honom och gjorde så han hade lock för ena örat och inte hörde så bra. Kanske för mycket poolbad och lek under vattnet med Oscar?! Nu blir det Inge mer bad under vattnet på denna semestern. Som jag tidigare bloggade fick Vi fantastisk service från IF, vår ReseFörsäkring och jag har ingen aning om vad kalaset kostade. En sak är i alla fall säker, sjukvård är dyrt utomlands. I alla fall privat sjukvård så res aldrig utan reseförsäkring. Nu har vi ju testar sjukvården i Mexico i år och i Thailand förra året och den funkar fin fint på båda ställena. Det är något som jag tycker är viktigt när man är ute och reser. Dessutom har ju vi väldigt ofta otur och blir sjuka oxå.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *