2 år och 9 månader och 10 utlandsresor

Kan ni förstå att den här lilla sötnosen redan är på sin 10;e utlandsresa?


10;e resan firas med Mexico på sin 2 år och 9 månaders dag! Redan i sin mammas mage fick han ju resa nästan jorden runt. Han älskar verkligen att vara på semester och uppskattar allt kring resande.

För er som inte har följt bloggen från början har han besökt Thailand, Grekland och Turkiet ett flertal gånger Cypern, Finland och inte att förglömma Mexico 😉


Han har blivit riktigt duktig på att simma med sina nya armpuffar på och vågar hoppa i vattnet själv och simma runt i djupa poolen. Jag vet inte om det är tidigt?! Vi tycker det är duktigt när han bara är 2 år och 9 mån.

Nu funderar vi på vart den 11;e resan ska gå. Spanien är väldigt lockande och vi har ju redan börjat öva på språket här nere.

Spana också in

4 kommentarer

 1. Superbra att han vågar! Men med rätt puffar simmar de bra från början (så länge de vågar såklart). Tror A var 20 månader när vi testade Cherekringarna i Thailand för första gången och hon kunde då utan problem simma iväg på egen hand (inte att vi lämnade henne då men du förstår). Finns nog de som testat och kunnat ännu tidigare antar jag? Lillasystern hos oss kommer vara 16 månader i Thailand nu mot sommaren och vi får väl se hur det går för henne om hon får puffar på sig!

  Ser inte alls underbart ut med sol. Måste. Ha. Värme.

 2. Vilken duktig kille!!

  Sitter och velar (fortfarande) mellan sunwing bangtao och Kamala. Hade bokat Bangtao men läste sen att folk varit jättebesvikna och haft kackerlackor och mögeldoft på rummet. Om du skulle välja vilket rekomenderar du??? Vi ska va i tre veckor i januari med barn som då är 1,4 och 6 år.

  KRAM

 3. Perfekt när de kan ”simma” själva, min lillkille blev vän med sina puffar i somras o då hoppade han själv från poolkanten, simmade runt osv. Han var då ungefär som Oscar är nu 🙂
  Härligt med barn som gillar att resa – det går så mkt smidigare då..! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *