Flygets långtidsparkering

Alltid när vi reser parkerar vi alltid bilen på Flygets Långtidsparkering ute på Arlanda. Vi tycker alltid det funkar super bra och man förbokar bara en barnstol så har de den i bilen när man åker eller blir hämtade. De står även alltid och väntar med sin lilla buss på Arlanda när man kommer, vilket är väldigt enkelt, skönt & bekvämt!

Spana också in

2 kommentarer

  1. Hej!
    Vi planerar att gifta oss på en strand i karibien nästa vinter med våra 2 små barn. Har kollat på aruba och dominikanska. Det lutar åt dominikanska rep, punta cana. för där finns det en lollo och bernie klubb med skandinavisk personal plus att det fanns massa vatten rutchkanor m.m på hotellet. Aruba verkar vara lite tråkigare för barnen.
    Såg att du nyss besökt både aruba och dominikanska, vilket land tyckte du bäst om? vill du inte skriva ett inlägg om dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *