Massor av solskyddskrämer

Trots att jag har massor av solskyddskrämer med mig hit så lyckades Oscar bränna sig lite på armarna igår… Fy jag fick så dåligt samvete. Tycker jag smörjer och smörjer in honom med spf 50 hela tiden på armar, ben och i ansiktet eller där han inte har sina solskyddskläder. Ändå såg jag igår när vi duschade vilka kontraster det var där han inte hade sina solskyddskläder.


Vädret har ju vart lite växlande ena stunden stekande sol och andra stunden lite moln, så det är svårt oxå att veta hur mycket solen tar. Men Oscar är i alla fall garderad. Så igår smorde jag in honom även med After Sun. Jag tycker alltid det är så skönt att använda After Sun efter en dag i solen. Både ACO och Cliniderm har sköna & bra produkter för härliga dagar i solen.

Spana också in

1 kommentar

  1. När vi var till Thailand gjorde vi inget annat än att smörja, men de små ålar sig ju i sand och vatten, man hinner inte riktigt.
    Vi har bokat en vecka i Juni. Nu kom jag ihåg allt smörjande ifjol när killarna bara var två stycken. Nu har vi en till.
    Men, smörja, smörja, smörja och på med solskyddskläderna och smörja lite till 🙂

    Det ska bli härligt ändå med soool 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *