Svensk frulle slår de mesta;)

När man har vart ute och rest en längre tid så finns det nästan inget bättre än att komma hem till svensk frukost?! Eller vad tycker ni? Vår frukost har nog aldrig smakat så gott som igår och det känns mycket nyttigare att äta frukost hemma i Sverige och vad slår egentligen svenskt kaffe?

Man uppskattar allt så mycket mer hemma när man vart utomlands. Måste bara tillägga att middagen som lagades igår blev korv och macaroner – hela familjen åt som hästar! Gott!


Nu när vi var i Thailand på Sunwing Resort Kamala Beach valde vi faktiskt själva att inte välja någon frukost buffé, kanske låter konstigt då jag verkligen är en frukost människa och älskar frukost buffér. Men svaret är ganska enkelt, jag är världens morgon tröttaste människa och med jetlag i kroppen så har jag ännu svårare att gå ur sängen…. Så vi valde att inte lägga på det, trots att det inte alls var någon stor kostnad, men när jag flyger till länder med stor tidsskillnad i det här fallet 5h pallar jag inte…. Å sen ev väcka barn på det, då är det faktiskt skönare att kunna äta frukost när man själv vill.


I Thailand är det även enkelt att hitta stora Supermarkets som har de mesta och allt är billigt. Det enda vi konstaterade var nog att ost inte var så himla vanligt och att mjölkprodukter såsom ost, mjölk och yoghurt var lite dyrare i Thailändska mått, inte alls dyrt men för att vara där. Vår teori var att det inte fanns så mycket kor där?!

Vi åt i alla fall gods frukostar med mycket färsk frukt, söta yoghurts, juice, mackor, kaffe, islatte och testade diverse sötsaker så med andra ord vår egen lilla frukostbuffe!

De flesta av mornarna tog vi ju även en prommis på stranden så det var skönt att slippa ha en tid att passa.

Hur gör ni när ni är på semester och äter frukost? Åker vi till Medelhavet brukar vi göra både ock ibland frukost, ofta om vi väljer all inklusive och ibland inte..!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *